Bel ons: 0515 43 96 50

Medewerker IT Support

Het is niet meer mogelijk op deze vacature te solliciteren. De vacature is inmiddels vervuld.

 

Fulltime – Heerenveen

Functie omschrijving
Init3 bied een breed pakket diensten op IT gebied en houden ons vooral bezig met het werken vanuit de Cloud, Hosting, IP Telefonie, Office 365 en support. Binnen het support team is er ruimte ontstaan voor een afwisselende en inhoudelijk uitdagende vacature voor een medewerker IT support.

Wat houdt de functie in?
Als Medewerker IT Support ga jij je bezig houden met het ondersteunen van klanten via de mail en telefonisch. Onderhoud je de diverse netwerken en zorg je dat alles up-to-date is. Installeer en configureer je pc’s, laptops, servers en routers , als voorbereiding op de uitlevering bij de klant. In principe werk je op de vestiging in Heerenveen. De functie biedt de nodige inhoudelijke uitdaging, vanwege de variëteit en de complexiteit van een groot dienstenpakket. Dat heeft als voordeel dat je jouw kennis en talent zowel in de breedte als in de diepte kan inzetten en ontwikkelen. En dat je op meerdere niveaus kan beginnen: als support professional met werkervaring, maar ook als starter!

Functie eisen

Wat breng je mee als persoon?
Van belang is dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken, dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ook zelf zaken oppakt. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig, betrouwbaar, stressbestendig en flexibel (af en toe zijn er projecten buiten kantoortijd). Analytisch en probleemoplossend ben je sterk. Vindingrijk en met oog voor detail kom je tot oplossingen. Tenslotte ben je klantgericht, communicatief vaardig en representatief qua gedrag en voorkomen, omdat je op termijn ook opdrachten bij klanten uitvoert.

Wat vraagt Init3?
Naast ICT kennis is natuurlijk ook enige werkervaring welkom. Hieronder staat een ‘ideaal-profiel’. Je hoeft niet alle onderdelen in huis te hebben, maar wel een aantal:

  • MBO ICT-opleiding op niveau 3-4 en/of HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring of affiniteit met Microsoft en Linux servers (Windows, Active Directory, Exchange, Back-up, Databases)
  • idem, met netwerken (routers, switches, vLANs, firewalls)
  • idem, met webservers / websites op basis van Linux, PHP, MySQL in combinatie met Directadmin
  • aanmaken van gebruikers / rechten binnen Windows Active Directory
  • inrichten van werkplekken
  • geven van telefonische ondersteuning
  • rijbewijs B
  • bij voorkeur woon je in Heerenveen of omgeving; alternatief is de regio Meppel, Steenwijk, Zwolle.

Aantal uren
40

Salaris
In overleg te bepalen.

Overige informatie

Wat heeft Init3 te bieden?
Een prima salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Pensioenregeling. Laptop en smartphone, ook voor privégebruik. Maar nog wel zo belangrijk: werken bij innovatieve ondernemingen binnen een professioneel, jong en dynamisch team. Volop kans je als professional te ontwikkelen en te groeien qua functieniveau en salaris!

Bedrijfsprofiel werkgever
Init3 B.V., opgericht in 2001 is een dynamisch en slagvaardig ICT bedrijf, dat in de zakelijke markt specialistische diensten aanbiedt op het gebied van virtual desktop, webhosting, online back-up, hosted exchange, databeveiliging, VPS en aanverwante services. Veel van hun diensten leveren ze vanuit hun datacenter te Groningen.

Informatie en sollicitatie
Meer weten over deze uitdagende ICT support functie? Neem dan contact op met Anke Boschma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 0515 43 96 50.
Informatie over ons bedrijf vind je op www.init3.nl.
Je sollicitatie met CV graag mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T.a.v. Anke Boschma

Het is niet meer mogelijk op deze vacature te solliciteren. De vacature is inmiddels vervuld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.