Bel ons: 0515 43 96 50

Office 365

Office 365

Iets wat goed werkt, hoeft niet anders. Het office pakket is hiervan een voorbeeld. Maar wilt u én werken met dit vertrouwde pakket én 365 dagen per jaar de meest up-to-date versies beschikbaar? Dan adviseren wij u Office 365. Deze online uitvoering werkt vrijwel overal en is per direct schaalbaar. Heeft een extra gebruiker nodig, of juist eentje minder, wij passen het aan. Geen onnodige kosten en nog belangrijker, geen installatie van nieuwe servers of tijdrovend serveronderhoud. Microsoft Office 365 is ontworpen met het oog op de beste productiviteitsbeleving op uw pc, telefoon en browser. Bovendien bieden de diensten ‘Sharepoint online’, ‘Skype for Business Online’ en ‘Exchange Online’ geavanceerde samenwerking- en communicatietools voor een optimale bedrijfsvoering.

 

Office365, is de manier om alles bij de hand te hebben

 

 

Informatie is altijd en overal up-to-date

Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.


Eenvoudige planning

In gedeelde agenda’s kunt u altijd zien wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn. Plannen is eenvoudig en zo probleemloos mogelijk. Altijd en overal. Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

Uw mobiele gegevens beschermen

Geen paniek als u uw telefoon kwijtraakt. Met Office 365 kunt u uw gegevens vanaf afstand wissen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen.