Bel ons: 0515 43 96 50

Blog

INIT3 bereikt de top met Office 365

In september 2015 hebben wij als bedrijf de "Travel to the Top" actie gewonnen. Het persbericht dat is uitgegeven kunt u hieronder lezen.

Hosting specialist INIT3 uit Heerenveen is winnaar van de Office 365 Travel to the Top challenge, georganiseerd door Microsoft en distributeur Ingram Micro. Door de concurrentie af te troeven in Office 365 verkopen slepen zij een reischeque van € 4.000,- in de wacht. We praten met INIT3 over hun succes.

INIT3 is in 2001 opgericht door twee fanatieke IT’ers. Eigenlijk houden we ons al vanaf dag één bezig met cloud gerelateerde diensten en oplossingen”, aldus Raymond Reekers, eigenaar van INIT3. “Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een specialist in het leveren en beheren van totaaloplossingen in de cloud.” De Friese dienstverlener biedt onder meer online werkplekken, online back-up, hosted servers en geavanceerde webshop-diensten aan.

“Onze passie en tomeloze inzet”, antwoordt Raymond wanneer gevraagd naar het geheim van het succes van INIT3. “Zorg voor een goed contact met je klant. Niet alleen per e-mail, maar juist het persoonlijke gesprek maakt voor veel organisaties een groot verschil. Júíst in deze tijd van de cloud waarin je steeds minder bij de klant komt.”

INIT3 over de – dit voorjaar gelanceerde – Cloud Marketplace van Ingram Micro: “Het is overzichtelijk en snel en dat scheelt ons veel tijd en gedoe. Daardoor kunnen we meer tijd besteden aan onze klanten.” De Cloud Marketplace is een online platform waarin partners van Ingram Micro op een veilige en eenvoudige manier cloud diensten kunnen verkopen, configureren en beheren. “Ook kunnen we via Ingram Micro onze Office 365 Advisor abonnementen probleemloos migreren naar het nieuwe CSP model, wat ons grote voordelen oplevert.”

De opkomst van de cloud is onvermijdelijk, aldus Reekers. “Het is eigenlijk al zo vanzelfsprekend dat we overal en vanaf meerdere apparaten werken, dat we niet meer zonder kunnen. Voor bedrijven biedt het toegang tot diensten en oplossingen die anders niet haalbaar zouden zijn geweest. Daarnaast zijn de kostenstructuur en schaalbaarheid perfect. Wij hebben gemerkt dat Ingram Micro ook vooraan loopt op het gebied van cloud oplossingen. De medewerkers van het team zijn zeer goed op de hoogte en kunnen meepraten over nieuwe ontwikkelingen. Dat werkt snel en effectief.”

Hoe de gewonnen prijs gebruikt zal gaan worden? Deze zet INIT3 in om een uitje voor het team te organiseren. “Op deze manier profiteert iedereen die van onze organisatie een succes maakt”, besluit Raymond.